Jun 15, 2009

Bawak Anak ke Opis

Ni citer lama..tragedi berlaku dlm bulan Mei yg lepas..kat sekolah anak2 ma ader kes budak kena jangkitan penyakit kuku kaki tangan dan mulut..so sekolah ditutup 4 hari utk operasi pembersihan kuman..jadinya time tu terpaksa la cuti..tapi hari jumaat tu ader kerja penting nak kena buat so ma tak bleh cuti,terpaksala bawak anak2 ke pejabat..bawak fatin dgn aisy jer..adli terpaksa ikut papa dia ke opis sbb papa pun time tu menjadi urusetia seminar so tak bleh cuti jugak..
nasib baikla bos mama ni ok..mula2 ma letak dlm bilik makan bersebelahan bilik meeting tu tapi bos kata takperla panggilla depa masuk..bukan meeting dgn org luar pun dia kata..so ma pun panggilla depa ni masuk join meeting sekali..hehe..nasib baik meeting tu sekejap jer..sajer jer asingkan dengan adli kalau tak nanti havoc jadinyer kat opis tu..dua org ni jer pun dah abih sepah kertas2 atas meja..sian meja untie maria kena conteng..i'm soriii

1 comments:

MIZZOU said...

kecik2 dah joint meeting...lepas ni boleh jadi bos la gamaknye