Mar 25, 2009

Lagi Gambar Kenduri Adik

sorry mama interframe konon pengapit tak bertauliah..
ni masa merenjis..mak,abah,mak dan bapak mertua dia..budak2 ni pun sebok jugakla..tengok org bersalam..depa pun bersalam jugak..si aisy naik atas pelamin tu sampai tertumpah beras kuning dibuatnya..
kawan sekolah mama,nida pun ada datang jugak..TQ Nida..

5 comments:

Bn1Rej505AW said...

Tahniah Ijat dan Neesa dan keluarga Pak Hashim di atas majlis perkahwinan Ijat...

Dari kami sekeluarga di New Zealand : Ziad, Azilah BAtrisyia

Shikin said...

Cantik Menarik Tertarik....

HazlisaNoor said...

TQ Yat..akhirnya sampai jugak jodoh dia..

AHMAD ZIAD BIN SULAIMAN said...

Ijat wife kerja apa? Dulu coursemate di UTM ker. Brp hantaran wife dia charged. Sorry banyak tanya...hehehe. By the way....adik awak yang paling hensem ijam tue bila pulak....hahaha....nk offer kat si nino tue dia tgh study nursing pulok...by the way..kim salam pada ijat...tahniah...dan suruh dia "honeymoon" di New Zealand...MAS tgh offer skrg nie sbb kat NZ dah masuk winter.....best utk dia mengeram di sini heheheehe...jgn marah eik....

Ziad

HazlisaNoor said...

dia kenal wife dia masa sama tempat kerja dulu..apa salahnyer kalau ijam berkenan..hehe..ijam baru 25 tahun laa..ko la mengeram dulu..batrisya dah besor dah..hehe