Mar 12, 2009

Birthday Adli n Aisy

Rabu semalam, Adli n Aisy celebrate birthday mereka di taska..tahun lepas mereka tak buat kat sekolah sebab celebrate kat rumah mak..so, tahun ni kawan2 depa dah tanya bila birthday adli n aisy ni..kebetulan dua2 tu lahir bulan yang sama..Mac..sambut jer la sekali..si kakak pun nyebok jugakla..hehe..adli yang ke 6 tahun dan aisy yang ke 3 tahun..





8 comments:

ana laaa said...

happy besday....

Mami-sue said...

Comel nya kek adli dan aisy. Mama Ieja bagi hadiah apa?

tifaizal said...

Happy Birthday To Adli n Aisy. Moga Jadi Insan Yang Tinggi Budi Pekerti...amin

MIZZOU said...

kek tu mama ieja & papa sani buat sendiri ke? mana la tahu kot ada bakat terpendam!!!

areenophobiaz said...

Happy birthday diucapkan kepada Adli n Aisy. Semoga masih panjang usia dan masih murah rezeki macam tahun lepas n tahun2 sebelumnya. Pantas sungguh masa berlalu, rasa macam baru tahun lepas ajer wish diorang ni birthday..Harap papa sani n mama ieja didiklah diorang nie menjadi insan yang berjaya macam mak ayah dia jugak..he he he..

Adios Amigos

Yang sentiasa mendoakan kesejahteraan kawan-kawan dan anak2 mereka,

@ree PenDraGoN
"Challenge Da Best, Die Like The Rest"

Mama Yanz said...

Happy birthday to uuu~..happy birthday to Uuu~..happy birthday to adli & aisy~..Happy birthday to Uuu..Doakan sihat selalu..sentiasa dimurah rezeki dan beroleh kejayaan..Amiiin.

backhand said...

a,ah.. buat sendiri la.. susah payah aku nak buat kek tu.. kena bawak kereta.. hujan renyai2.. cari parking lagi.. pastu cari kedai.. beli... har har har...

backhand said...

amin... semoga berjaya la hendaknya anak2 aku nanti.. heheh.. takyah la sampai dapat 20 A dlm spm.. dpt 25 A jadik lah.. har har har...