Apr 28, 2008

Minggu yang tak best

hai..
sepanjang minggu lepas anak-anak mama semuanya demam..bermula dengan Aisy..pastu Fatin..pastu jangkit plak dengan Adli..mama cuti dari hari khamis sampaila ahad..balik kampung ipoh dan taiping sebab sepupu kawin...balik pun buat syarat jer la..tak seronok anak2 demam..tapi hari sabtu tu si kakak dengan abangnyer dah ok dah..tapi Aisy blum baik2 lagi..tiga klinik dah pergi..masuk hari ni dah lapan hari demam tak kebah2..last2 ahad tu bawak plak ke klinik biasa kitaorang..alam medic subang perdana..doktor situ kata tengok hari ni kalau demam dia tak turun jugak kena check darah..adoi..sian la anak mama..doktor situ dah kenal kami sekeluarga..rekod dah ada so dia follow jer antibiotic apa yg selalu Aisy ambik..tak meriah langsung minggu lepas..penat letih melayan anak2 demam jer..dugaan dari Yang Maha Esa..

0 comments: