Mar 11, 2016

Simply Western Pandan Jaya

malam bila ntah..dah makan nasi awal..kul 6 ptg dah mkn nasi dgn anak2..jadinya bila dah malam perut mama ni lapo le balik..almaklumla..sejak badan dah berubah saiz ni hahaha
papa tanya nak makan apa..sekali anak2 jawab nak makan ultimate cheese fries yg macam dlm tv tu

oleh kerana papa sangat memahami ragam perut bini dan anak2 nya hihihi maka dia bawak kami pi cari malam tu jgk nun di pandan jaya..pergh pandan dengan jenjarom ingat dekat huhu..
tak jauh mana pun..lebih kurang 40minit sampai la ke Simply Western..tu diaaaa
 

kami makan carbonara, oglio, bolognese dan ucf.. anak2 bagi 5bintang.. sedap le jugak bagi mama dan yg penting murah untuk budget kami yg ramai ni.. sekian



0 comments: