Mar 19, 2016

Mee Udang Ketam Sempoi Diraja

masa balik ipoh minggu lepas time cuti sekolah,adik mama ijam ajak pergi menerai mee udang ketam kat tambun..dia pun first time nak pegi try bila ternampak kat FB...Mee Udang Ketam Sempoiii Diraja

 
tengok menu minuman dia macam macam ada..nama minuman dia pulak, diambik dari tajuk drama..tengoklah tu, suamiku encik sotong pun ada.


ni pulak sebahagian drpd menu makanan yg ada..lepas dah order kita kena gi pilih sendiri udang dan ketam yg kita nak..pastu timbang
  
rasa dia..sedaaap..mee udang lagi sedap dari mee ketam kot..tapi mee ketam idak le tak sedap..sedap le jugak hihi

kitaorang ambik 3 ekor udang je untuk sepinggan sorang...kalau kome nak banyak ambik la banyak.
kami sefamily termasuk abah ..mynn..ijam..adik je takder next time ye dik hihi
 
tu diaa adik nak tangkap ketam katanya.. rupanya kedai ni pernah masuk slot jalan2 cari makan tv3

0 comments: