Nov 14, 2012

Tanggal 14 November 2012

Hari ni ada 2 peristiwa yang berlaku..satu, hari ni birthday adik baby yang ke 2..hepi birthday sayang.
dah 2 tahun dah kan..kejap je rasanyernya..masih teringat2 saat melahirkan adik dulu hehehe
dan yang kedua, hari ni dua abg dia Adli dan Aisy bersunat.. hehehe abg dia Adli 9thn dan Aisy 6 thn..
mula2 muka berani pastu tengok budak2 lain dah masuk, jadi sejuk kaki dan tgn diaorang.. tp bila tanya kata tak takut..hehehe berani2 takut ler tu..
 diaorang yg bersunat.. mama plak yg berdebar.. hehehe.. lebih2 plak
si Aisy.. tetap muka nakal walaupun tengah berdebar..huhu

1 comment:

Ashikin Mohdi said...

Besar dah anak2 akak. Aisy pun dah bersunat ye.Tahun depan mcm turn saya plak.huhu..