Jul 20, 2009

Program bersama anak

sabtu lepas papa dah booking tiket tengok ice age 3..papa dah janji dengan anak2 sebelum ni, adli mintak kat papa balik nanti nak ajak gi tengok wayang..so papa pun tunaikanla janji dia tu..kami tengok di GSC Berjaya Times Square,sajer tengok jauh skit..bleh jln2 naik train..papa kata dah lama tak layan anak2..hehe..ha ambik layanla pueh2..mama dah lotih jaga sorang2 2 bulan..sementara tunggu time boleh masuk panggung,kami jln2 sekitar situ..tengok2 terjumpa kedai mainan..punyala bnyk mainan dia..macam2 ader..macam toy museum plak..pastu tengok roler coster lalu atas kepala..bunyi jeritan sakit telinga..camnerla depa tu berani naik benda2 tu ek..kalau mama..bagi free pun takmo..takut
kami pergi naik LRT dan Monorail..sajer dah lama tak bawak budak2 ni jln2 kan..parking kat perkarangan JMM..naik kat stesen Tmn Jaya..sampai KL Sentral tukar naik Monorail plak..sampai stesen Imbi..
dan seperti kelaziman asal nampak kedai jer pasti budak2 ni nak singgah..dan yg tak bestnyer pasti membeli..adoi..tapi citer ice age tu mmg best..geli hati..kelakar..budak2 pun enjoy..

3 comments:

MIZZOU said...

memang best....saya tengok ngan hilman 3-D punye....yang lain2 tengok panggung sebelah cite Harry Potter. Sekali tengok + popocorn habis la kat $50....jawabnya setahun 2X aje la

Anonymous said...

nampak aisy tu macam dah besar..boleh tambah lagi ni..haha

ann said...

nih episod lepaskan rindula yer..lame tak jumpe papa diorg...

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...