Nov 16, 2008

Main Aci Nyorok

Ni gelagat dan aksi anak2 mama masa main aci nyorok..kelakar dan nak tergelak pun ada..si adli menyorok sebalik langsir..kira kreatif jugakla idea dia tu..tapi mama jumpa juga..
si fatin pulak nyorok macam mana ntah..sorokkan kepala jer tapi kaki nampak..tapi oleh kerana baju yg dia pakai corak bunga2 jugak..jadi mama lambat skit dpt cari dia sbb konfius antara dia dgn cadar..
yang paling lambat skali dpt cari ialah aisy..bukan apa..dia nyorok simple jer tapi sbb mata mama ni dah tua..tak nampak ader objek lain dok berselimut baik punya atas katil bilik abg dia tu..siap pejam mata lagi tu..hehe..kelakar tulla..

2 comments:

ann said...

bagus nye mama ieja ni main nyorok2 ngan anak2..leh jadi ibu mithali...comel je..

puteri bulan said...

hehehe...klu camtuh...aish la yang paling kreatif...sebab die nyorok tempat yg org tak dpt agak...fatin lak die leh tau yg mama die akn confius antara baju n cadar...creatif la tuh...cam nih la caranya kita nak tau tahap kekreatifan anak2...
cewah...berckp cam la ader anak...hahahaha..