Nov 20, 2008

Aktiviti Malam Sabtu

Malamnyer plak kami ke Fun Fair..tempat mengabihkan duit lagi..hehe..adoila..kayap..ini first time gi Fun Fair..anak2 pun macam hairan jer tempat apa ni lagu bising2 pastu game dia pelik2..maklumla mama blum pernah bawak depa gi Genting lagi..tunggu depa besar skit baru best..adli dapat bawak kreta suka sangat dia..seyum jer..tapi aisy masam sebab dia tak boleh naik..kecik lagi..tapi masa main baling bola tu dia sorang jer dapat hadiah nemo..adli dengan fatin tak dapat apa pun..takder luck

8 comments:

citong said...

mak aihhh! bejalan sakan hangpa.
ni funfair kt mana??
shah alam ka?

MIZZOU said...

sape yang baling bola ni....anaknya ke atau bapaknye???

supermummy said...

hai mama ieja..funfair kat mana tu? mcm meriah je..anyway first time lawat sini..salam perkenalan!

HazlisaNoor said...

citong:awat speaking kedah plak ni..nanti gi kenduri mr aree tak

en.syam:tengok mak bapak la..kalau mak bapak terror bowling anak sure power punyala kan..hehe

supermummy:salam perkenalan utk awak juga

backhand said...

uishh.. kalau bapaknya yg baling bola.. buka takat nemo.. dapat yg patung ikan jaws punya laa.. har har harr...

areenophobiaz said...

Pasai pa bapak dia tak balin bola? Dia kata dia syap syooter? Banyak sungguh aktiviti depa ni noo..
Anyway have fun my friends..Till we meet again..

Yang bercuti,
@reecardo Alamo
"Heroes Of Fedora"

Sue said...

bila mau hapdet nih?

en_me said...

bestnyerrr gi funfair.. kannns