Mar 26, 2008

Ostrich Farm, PD

Dulu dalam tahun 2001 kot..mama pernah gi Ostrich Farm ni..masa tu
join PUSPANITA...ingat lagi time tu belum kawin...bawak anak Kak Ada,
si Akmal..kecik lagi dia time tu..hehe..
so, skang ni bawak anak2 sendiri plak..dulu farm ni lapang..panas..
sekarang dah byk pokok2..redup suasana..


kat farm ni ada jugak binatang2 lain..ada buaya, kuda, iguana, rabbit,
ayam pakai helmet, dll lagi tapi takla byk macam kat zoo tu..
tengokla dua aksi berbeza..fatin dan aisy..
fatin memang berani..tak macam abang dan adik dia..si adli langsung takmo
bergambar dengan si monkey tu..abu nama dia..yg aisy pulak nangis..hehe
saper nak try sate ostrich..hehe..kitaorang tak try pun..tak sampai hati
nak makan..eee..


sebelum balik kami singgah di Pantai Teluk Kemang..cuaca redup mendung jer anak2 mama main layang2..angin kuat gila..tak mandi laut pun..baju mandi tak bawak..

5 comments:

aree said...

Salamz Kak Ieja yang ku sayangi seperti akak sendiri yang ku xde dan xkan ade,

Nak tanya skit, pasai pa monkey tue rapat sangat ngan fatin..Nie yang marah nie...GGrrrrr...Satgi bagi Sonic Boom kat monkey tue baru tau..

Yang marah,

Commander Guile@streetfighters.met.gov.my

backhand said...

bau sate ostrich tu macam best.. tapi.. mamat yg buat sate tu semua kerja dia buat.. bagi makan buaya pun dia.. bakar sate pun dia.. buat magic pun dia.. hmm..hehehe..

HazlisaNoor said...

alaa..aree..
jangan la cemburu buta..tak elok..

aree said...

Okey la tue bro, nanti sate tue ada bau sate ostrich skit, ade bau mulut buaya skit dan ada skit-skit magical dalam rasa dia. Bila lagi nak bau mulut buaya nooo...? Orait bro, lain kali pegi bawak la balik sate skit. Macam sedap ajerr..

"No CS, No War"

Yourz Trully,

Commander Guile@streetfighters.met.gov.my

Anonymous said...

Waaa..seronotnyerrr