Oct 22, 2017

Ulangtahun yg ke 40

alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi diberi umur dah smpi 40 dah ni..
kalau tak sedar diri jugak tak tau le hihihi 
takut jugak ni sbb amal tak tinggi mana pun
 
tetapi, sesuatu yg amat mengejutkan tahun ni..rasa syahdu sangat2 sebab ramai kawan2 yg meraikan sampai dalam hati terdetik.. ini last kot next year dah mati kot aku ni huhuhu ke situ plak akk

ni helen, kawan yang baik..terserempak dengan dia kat lobi bawah terus dipanggilnya nak hadiahkan cupcake katanya huhuhu 
kawan opis celebrate makan2 kat secret recepi
ni plak geng2 minum pagi..diaorg kumpul duit belikan buah2an cantik gubah mcm hantaran bertunang hihihi
ni plak selebrate awal sehari sbb diaorg nk gi kursus..ni kawan bahagian lain..mata kami semua bengkak sebab majlis nak hepi2 bertukar jadi emosi hahaha.. apala diorg ni, semua terkenang kes tahun lepas..sedih kami dipulau,dikhianat,difitnah..mmg kami masing2 di duga, dugaan dalam persahabatan.. teringat lagi time bday ni tahun lepas akk keseorangan,tiada kawan masa tu..then 2org kwn aku ni la yg setia menemani walaupun opis kami lain2..so thn ni rasa bersyukur sgt sbb akhirnya Allah tunjukkan apa yg baik bagi kami..semua yg jadi bukan salah saper2 tapi semua dr diri sendiri dan jugak atas sebab Allah nak tunjukkan sesuatu..alhamdulillah skang dah nampak dah jalannya.
terima kasih suami, keluarga, teman2 dan jugak jiran2 yang wish dan yang mendoakan yang baik2 dihari lahir ku.. alhamdulillah pengalaman mematangkan kita semua..moga2 pertambahan umur ini memberikan akk lebih hidayah lebih baik..juga nak ambik kesempatan nak minta ampun maaf atas semua yg jadi..harap jadikan tauladan..move on
ni sebenarnya nak kluar bergambar kat padang permainan belakang rumah sekali hujan lebat hihihi bergambar bawah porch je la.. tq abang bagi surprise belon besar.

No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...