Oct 22, 2017

The Pines dan Taman Rama2 Reptilia Melaka

kebetulan tarikh birthday mama tu opis papa ada buat kursus kat melaka.. mama pun apa lagi join la bawak anak2 gi sekali..sambil menyelam minum air hihihi
kami duduk kat The Pine 3hari 2malam


 Sabtu papa takder kelas pagi so papa bawak kami pi sini.. harga tiket masuk ke taman rama2 & reptilia ni dewasa rm22 dan kanak2 rm16 meema bawah 3thn free






 adik dengan meema la yang paling seronok gi sini..hepi beno nampaknya.
tapi mama lebih prefer gi tmpt kecik camni dr yg besar mcm zoo tu sebab zoo luas jenuh penat nak jalan..lagipun awal2 je deme seronok bila dah lama2 dah penat deme tak excited dah nk tgk binatang2 yg lain.
makan malam kat serkam tapi takder gambar segan ramai kawan2 kursus papa, ni pun gambar meema je kat tepi bot di medan ikan bakar serkam

No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...