Sep 18, 2017

Salam AidilAdha

hari raya AidilAdha baru ni adik banyak kali tanya.. kenapa hari ni kat tv banyak org sebut nama adik..adha..adha..adha..hihihi sebab nama adik Mohd Afif Adha..adik lahir dekat2 raya haji
adik tak tau raya ni panggil aidiladha, selalu adik ingat raya korban atau raya haji je

sedikit gambar buat kenangan kita sekeluarga


  


gambar2 kat bawah ni adalah kat kedai makan di Gopeng namanya Teratak Tempoyak NDA, kami singgah lunch kat sini masa on d way nak balik ke BSP.. kami balik awal takut jem
kedai makan ni macam rumah orang..rumah kampung

antara menu kat sini semestinya gulai tempoyak tapi ada jugak asam pedas..sedaaappp

kedai ni 2 tingkat, kat bawah ramaila orang tapi kami duduk atas walaupun tghr agak panas skit kami excited dengan rumah kampung ni hihihi peghak skit kami ni..huhuhu






No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...