Feb 10, 2016

Tahun Baru Lagi

Asalam semua pembaca..moga anda semua dirahmati Allah sentiasa
Tahun berganti lagi..2016..tahun yg lebih mencabar rasanya..sibuk dengan urusan anak2 yg skang ni dah ada 5orang hihihi syok oo.. havoc sentiasa kikiki

Adli dah pun tingkatan 1.. fatin darjah 6, aisy darjah 4 dan Afif tadika 6 tahun..baby meema dah 6 bln

Rutin harian mmg hebat..awai pagi 6.40 dah ke sekolah.. first time ada anak yang bersekolah petang..jadi jadual tunggang langgang skit..kluar umah awai pagi..balik umah lps maghrib..begitula hari2..fuh penat..
so weekend tu dimanfaat kan sebaik mungkin..sabtu utk rehat dan ahad utk kemas, baju, sapu sampah dll
jadi kalau saper2 nak dtg umah jgn mai mengejut tau..korang yg terkejut nnt..ni umah ke tongkah pecah..hahaha

tapi rasanya mungkin ada diantara pembaca blog mama ni dah bertahun merasai pengalaman mcm mama kot kan..mama je yg baru mengalami kekalutan sebegini cewah..

ok, selamat tahun baru..moga tahun ini lebih memberikan sinar kepada kita sekeluarga..aamiinn..


0 comments: