Feb 11, 2016

The Pine Melaka

cuti hari wilayah baru ni kami gi lepak sini..kebetulan papa ada meeting kat melaka..apa lagi ikut le..
kami lepak hotel je..2hari 1malam je pun.. 
melaka tu semua tempat dah pergi jadi malas nak repeat..tunggu meema besar skit kot baru best bawak dia nengok zoo ke burung ke kan..skang tunjuk apa pun dia xreti apa huhu

amboi si Aisy
cantik hotel ni..kami di level 7 ni ada private pool sendiri..anak2 mama macam biasa..berendam aje la kerjanya..mujur baby meema blum pandai lagi..kalau tak jenuh kejo


 kome, bleh la kalau xder apa nak tuju bila weekend ..melaka ni dekat je dgn umah..
bleh la menginap kat sini..hotel baru..
 sebelum balik singgah kedai makan Asam Pedas Kak Su..sedap woo next time bleh repeat lagi
tapi gambor makanan takder sbb bila semuanya nak makan hp pun tak bleh nak pegang..havoc :)

ps:selamat ulang tahun kelahiran suamiku..moga bahgia dunia akhirat..aammin

3 comments:

zalycarl said...

Mama.. bilik hotel mcm tu brapa himggit

HazlisaNoor said...

dalam lebih kurang RM550 selalu2 tgk kat agoda ye kdg2 ada promosi

HazlisaNoor said...

http://www.thepines-melaka.com
tengok sini zalycarl..bilik yg ada pool tu tengah murah

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...