May 18, 2012

Telatah Anak-anak

ini adalah aksi si kecil mama apabila dia merajuk..atau mengamuk bila nak kan sesuatu..
sembamkan muka kat lantai..nasib baik buat gini kat rumah ajer..kalau kat shopping mall malu la mama..
menangis mintak kita dengar permintaan dia..
sesekali dia jenguk plak kita ni mana..kalau kita masih ada depan dia,dia sambung la nangis lagi..kadang2 nak gelak bila tgk dia buat camtu..hehehe
ini pulak masa dekat mana ek..Jusco ke The Store ntah..time ni dia nakal betul berlari sana sini,tak duduk diam..mama geram, angkat dia letak atas tu..pastu mama bebel marahkan dia..yg kelakar tu, tau plak dia tutup muka sebab kena marah..hehehe
haa yg ni plak bila dia dah ngantuk..masuk stroller,dah malas nak jln..pastu buat mata terkebil2..hehehe
ni plak anak-anak yg besar tu..masa ni kat Aeon baru bukak kat Station18 Ipoh..
tak sangka pulak anak2 dah besar2..hehe..rasa kejap je masa berlalu..kan..tak sangka jugak yg aku ni ramai anak..hahahahahahaha
10 tahun kawin..produk 4 org ok tak..hehehe..ni gambar depa makan celebrate mothers day aritu..
eh yg ni apsal tersesat gmbr mama plak ni..hohoho..ni gelagat mama tapi anak punya psl la jugak ni..masa ni kat Giant tgh tgk peti sejuk..depa ambik gambar mama plak..saper yg ambik ek..fatin ke adli..dah lupa..

2 comments:

ainlaily said...

kejap je dh besar anak2 akak ek... 10 thn tuk dpt anak 4.. x pe.. t sy follow... hihi

HazlisaNoor said...

follow, jangan tak follow..hehehe