Nov 24, 2011

Aktiviti Takder Kos

aritu dah cakap pasal aktiviti kalau kami tak cukup modal kan..hehehe..ni nak citer lanjut..aktiviti yg tidak ada kos banyak..nasib baik depan rumah ada kolam renang so takyah la nak ke sunway lagoon ke kan..tapi kecik ajerla kolamnyer..takder la happening sgt..bolehla utk lepaskan geram budak2 tu

 anak2 mama ni tiga2 boleh berenang tau..mama ni ajer yg tak reti..penakut plak tu..papa dia la yg ajar dari kecik..tu ha gaya seorang tenaga pengajar..hehe..garang tu..jgn main2..

 si kecik tu pun papa dah start ajar dah.. takmo kasi dia takut air..sian sejuk..
 mmg depa ni main kat ruang org dewasa..kolam budak2 tak layan dah diaorang tu

 ni plak kat taman permainan..ni pun takder kos kan..budak2 sonok la berlari sana sini..mak bapak time ni boleh la borak2..dating time hehehe
 tengok adli tu panjat sampai puncak..empat2 puncak dia tawan..tapi aisy belum berani..fatin plak bawah2 ajer..gegirl la katakan

2 comments:

gadiselatan said...

tgk pic adli panjat tuh..teringt masa sukan interprogram kat tmn jaya yg adli pnjt besi kat tmn tuh...masa tuh kitorg punyala menjerit n berdebar...masa tu kan die kecik lagi kan...mmg suka memanjat dr kecik la budak adli nih..hehehe...

HazlisaNoor said...

aahla ann..akak br teringat..kelamkabut pokcik ko b'lari hehehe

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...