Sep 20, 2011

Extreme Motor Sport

Kami tidak melepaskan peluang untuk merasai pengalaman menarik dan extreme di sini..jom kawan2..best!
papa beraksi dengan ATV nya.. nampak serius jer muka..kata papa bila nak corner tu berat skit..takperla,janji dah pernah cuba kan..dah pernah merasa bawak
lepas ni papa cakap nak try masuk jungle circuit plak..

Adli turut tak ketinggalan untuk mencuba..yuhuuu

Fatin pada mulanya nampak kekok naik buggy ni..tapi lepas tu punya la terror..tak sangka minah rempit rupanya..time corner tu sipi2 jer celus..fuh cara dia bawak mengalahkan Adli..sampai Aisy disebelah jerit kakak break..break!
ni papa cuba naik pocket bike plak..mula2 mama ingatkan susah nak kontrol..iyerla kecik sangat,takut bila corner jatuh..rupanyer tgk papa bawak senang ajer..papa kata seronok..laju berdesup papa bawak..nyaris tak langgar tayar border..giler menerai..
Papa tengah motivate Aisy yang agak takut2..cian dia..
Adli berlumba dengan Fatin
si kecik Aisy pun akhirnyer berani jugak mencuba..tapi bawak slow sangat..tekan pastu lepas..tekan lagi pastu break..camno tu..hehehe..takper first try..
kesimpulannya ok best!..seronok bawak anak2 kat sini merasai pengalaman baru yg happening ..jom ramai2 pergi kita lumba nak..hehe..tempat ni bersebelahan dengan Taman Buaya kat Ayer keroh tu jer..dekat McD

3 comments:

sue zainun said...

nice experience..saya pun tak pernah cuba.

Anonymous said...

sian aku tengok muka budak aisy tu..macam muka terpaksa je

MIZZOU said...

nampak macam 5 km/j aje....betul ke berdesup tu!!!

kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi...