Sep 22, 2011

Tmn Rama2 dan Reptilia

Berjalan-jalan di Taman Rama2 dan Reptilia Ayer Keroh
 Fatin ni kejap pakai tudung pastu kejap dah bukak..adoi..
Aisy teruja tengok tuntong berenang..fatin plak gelisah sebab dah panas..
takutnya tengok banyak betul buaya..besar sangat

ni apa ni? ni ikan aropaima gergasi..besor dari mama..yuuuuuuuuu

apsal terbalik plak gambar ni..
harimau bintang pun ada..tapi busyuk
adli cakap dia nak bela kura2 la nanti..hehehe


Adik baby yg belum mengerti apa2..tengokla tu..nampak rama2 pun buat tak tau ajer..hehehe


"mama...tengok bird tu tak malu kissing.." hehehe aisy malu pastu tutup mata
sajer jer bawak anak2 berjalan2..dah lama kami tak layan tempat2 cam gini..sesekali seronok jugak tgk keletah budak2 ni.. tempat ni ala2 mini zoo..keluar ajer tol ayer keroh tu terus nampak dah signboard Taman Rama-Rama kat sebelah kiri..senang sangat nak cari..tiket dewasa RM10 kanak2 RM8...bagi saper2 yg belum pergi..silakan!

2 comments:

Mami-Sue said...

Rajinnya Kak Ieja ke Melaka. Sejak kitorang tersangkut dalam JEM yang sangat hebat di sana, MELAKA adalah disenarai hitam untuk dilawati... hehehe.

HazlisaNoor said...

kena pandai plan..kami balik ari ajer..turun pagi2..kul 5 petang dah sampai balik shah alam dah

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...