May 19, 2011

Skytrex Adventure

cuti hari wesak tempohari, papa bawak adli join skytrex 
apa lagi,seronok sangatla adli tu..asyik tersengih ajer..dia plak memang jenis berani..selamba jer panjat dan gayut sana sini, korang layan la gambar ni yer..u all bleh bawak anak masing2 gi sini..memang best kata adli..disamping beriadah dan bersatu dgn alam semulajadi..bleh jugak mengeratkan hubungan kekeluargaan...mcm kes ni,hubungan papa dgn anak terunanyer la..jarang dpt time cam gini dgn papanyer kan..







dan last sekali, ini la wajah papanya..hero hari itu yang dah keletihan..mana tak letihnya,si adli nak main sampai 3 round.. jenuh papa follow dari belakang..hehehe

5 comments:

tifaizal said...

HEHEHE..En Sani kan papa sejati...good for them to be best friend kak...heheheh.akak bila plak nak window shopping berdua ngan fatin je...women day...hehehehehmesti fatin suka...

HazlisaNoor said...

tie,cadangan yg baik tu..pompuan kalau bab shopping...giler

MIZZOU said...

awat yg lain tak ikut....pilih kasih ke?

HazlisaNoor said...

yang lagi dua tu tak bleh join..tak cukup ketinggian..yg mama nyer plak kenala jaga si kecik..xper..ikut turn

kak zah said...

berani betul budak ni..

kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi...