May 9, 2011

Hari Ibu di Bagan Lalang

semalam kami gi Bagan Lalang..situ ajer yg dekat kan utk bawak anak hepi2..bukan utk meraikan hari ibu..sajer2 jalan2..semalam sabtu kena gi opis..
camtu la kalau dibiarkan bersatu dengan alam..siap berkubang,basah..konon depa nak cari anak ketam..biarkan jerla..bukan selalu..si adik duduk kat tepi ajerla..belum boleh join lagi..


tuuu diaa..hehehe..ibu kepada 4 org cahaya mata..tak menang tangan nak jaga tau..tapi mujur cik abg ai ringan tulang..hehehe..kasi up skit..
pastu,lepas penat main..mcm biasa diantara mereka berempat tu..aisy la yg selalu mintak makan..lapar mama,nak makan kat kedai tu..siap tunjuk kat mana dia nak tu..dia mmg pandai mintak,dan mesti dapat..maybe sejak lahir dia kami bagi jer semua kot..salah kami jugak kan..ikutkan ajer ckp dia..

ramai betul org mkn kat restoran ni..depa sambut hari ibu kot..bawak ibu2 gi mkn2..tp kami bukan sbb tu.. sajer2 ajer..tak ingat pun psl hari ibu ni..hehehe.. sini kami suka mkn sbb ketam dia..mmg sedap dan fresh.. kalau nak banding dgn tmpt lain yg kami pernah pergi,sini ketam dia plg sedap..

4 comments:

Baju Kurung Budak said...

Salam.
Waaaah.... Bestnya dapat jalan-jalan tepi pantai. hari minggu tu mesti ramai orang kan? Ramai yg cuti-cuti Malaysia kot.

Daripada:
Ain Syuhada@Zezebel
zezebel.blogspot.com

MIZZOU said...

syok nye pi pantai...dah lama tak tengok laut ni....tunggu Julai ni la kot kalau jadi....main pantai kat California

HazlisaNoor said...

memang ramai ain..semua sambut hari ibu kot..

uish pantai california tuuu..

ct said...

comei betul baby bam bam tu..geram

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...