Mar 20, 2011

Restoran Warisan

masa kami pergi TBR cuti sekolah hari tu..masa nak balik kami gi lunch kat Kuala Pilah..sajer la nak rasa masakan negori.. ni address restoran tu http://www.restoranwarisan.com/


 menu yang kami pilih ialah..daging salai masak lomak.. keli berlado.. daun kayu masak tempoyak.. sup ekor.. raso dio mmg sodap.. walaupun pedas tapi fuh..masih teringat2 lagi kesedapannyo..hehehe
 
tapi hajat nak rasa minuman special 'janda pulang' tak tertunai..air tu dah abih plak aritu..tak dapat la nak rasa macamana rasa air janda pulang yg glamer tu..ntah macamanala rupanya..

5 comments:

citong said...

oghang nogori tak bekonan kek tompek ni... ado ko nampak waghih makan kek sinun?

HazlisaNoor said...

waghih tu aper?

citong said...

waghih tu dimelayukan waris. org nogori panggil org tempatan/asal sebagai waghih.

cengko said...

air duda balik xde ke...??

HazlisaNoor said...

takder..air duda terbalik adala..huhuhu

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...