Mar 1, 2011

Afif Adha 3 Bulan

mari kita layanz gambar baby afif..sekarang ni dah 3 bulan 2 minggu ++


 
dah lama takder budak kecik dlm rumah..skang ni asyik ngulit dia ajer kerjanyer..si abg2 dan kakak nya pun asyik nak kiss pipi adik ajer..seronok betul dpt adik..
aritu si fatin cakap "mama,kakak nak adik lagi..nak baby girl pulak..boleh tak mama?"
akak kata "ha,nak adik lagi!"
sekali dengar adli ckp pulak "takmo..takmo..abg dah bnyk adik dah..udah ler tu..ramai sgt nanti rumah bersepah.."
hahahahaha..adli takmo dah..hehehe

2 comments:

Anonymous said...

wah! semangatnya baby afif..comel

Anonymous said...

time kecil2 ni mmg bersepah..tapi dah besar besok best time raya semua berkumpul.. ANA

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...