Dec 11, 2009

PreSchool Prog

Dekat SACC Mall Shah Alam ada buat program preschool minggu lepas..tujuannya nak promote preschool2 yg ada..macam expo..jadinya adli terlibat la buat show utk promote preschool dia..aktivitinya tiga hari..dari jumaat-ahad,ader pertunjukan,bergambar dgn upin ipin,peraduan membaca,mewarna bagai..tapi adli tak masuk semua2 tu mama maleh sbb minggu lepas opah dgn atuk ader kat rumah..jadi tak free la nak join..so teacher adli just mintak adli perform utk show sahaja..


4 comments:

cengko said...

kena minta royalti ni...

yANZZ said...

jadik duta la ni yer...hehe. Pandai nyanyi macam mama dia la ni ye..

Yanzz said...

opss duta tadika da..merangkap nursery..

HazlisaNoor said...

bukan nyanyi tu yanz..hafazan