Jun 30, 2008

Kung Fu Panda

Lokasi : TGV Bukit Raja
Tarikh : Sabtu, 28 Jun 2008
Masa : 11.30 am
Movie : Kung Fu Panda

Kung Fu Panda adalah filem animasi komedi terbaru daripada pengarah John Stevenson dan Mark Osborne, yang menggunakan suara Jack Black, Jackie Chan, Angelina Jolie dan Dustin Hoffman.Mengisahkan seekor panda bercita-cita ingin menjadi guru kung fu namun ia begitu dikenali sebagai haiwan yang paling malas di China. Apabila tanah airnya diancam oleh panglima yang kejam, ia perlu memikul tanggungjawab dengan mempelajari ilmu kungfu daripada guru kung fu purba. Memang kelakar ceritanya..second time tengok wayang bagi adli...tetapi first time bagi fatin dan aisy..hajat hati nak tengok SEPI nanti tapi tak bleh aa dengan anak2..

3 comments:

backhand said...

pasni bawak depa tgk The Mummy : Tomb Of The Dragon Emperor... nampak gazet masa starting kung fu panda tu mcm best giler la pulakk.. hehehe..

ainlaily said...

waaaa bestnye kung fu panda...kite x dpt tngk g...ooo aisy x ajak auntie pun g yek....jelous ni...

tifaizal said...

wah...nak nengok gak...tapi baby farah kecik lagi nie...