May 26, 2008

Whitewater Rafting

Rafting atau berkayak di Sungai Kampar Perak...24 Mei 2008..papa jer yg sertai..mama teringin gak nak gi tapi apakan daya..saper plak nak jaga anak2 mama yg tiga org tu..




8 comments:

amicalechica said...

nice pic! I love rafting too :)

backhand said...

har har har.. gambar no 4 tu paling best.. si jasni tak ingat command.. dia ingat command boom boom jer.. sampai terduduk kat dlm rakit.. hehehehe.. betul tak lily?

Lil 'O Stich said...

tu lar...dlm bnyk2 command guide tu dok explain dia ingat boom boom tu je....wakakkaka..dia mengalami kekeliruan antara disco and boom boom hehehhehe...

HazlisaNoor said...

apa benda yg korang cakap ni..boom2 la..korang gi rafting ke gi disco ari tu..pokcik tipu mokcik ko..

aree said...

Nie lili la punya pasai. Dia x explain betui2 kat laki dia. Mentang2 dia terrer buat boom boom. Blur sy ngan sani tgk mamat ni melompat dok tgh2 rakit. Anyway, thanx lili for making this event happen.

Gud wORK! nICELY dONE!

(p.s: kak eija, boom-boom tue command la guide akan keluarkan nak kasi anak buah dia melompat2 dalam rakit..kot!)

MAGNIFICO said...

"nice pic! I love rafting too :)"

fulamak dia puji cameraman lah..hehe..punyalah susah payah nk cover camera tak kasi kene hujan..lain kali sediakan kamera waterproof..(takde lain kali dah..pasni aku tak kan ketinggalan lagi.)hahah..hahaha..

lil 'o stich said...

yeap! pasni mmg nk bt lg on July kt KKB tp dgn team lain arr...Nomad dh tak wat kt KKB tak nk tggung risiko...sape berani menyahut cabaran?? muehehehhehe....

aree said...

Puan Lili plan je, sy akan ikut blakang. Nak turun arus deras mana pun, akan ku bersamamu. All for one And one for all..
he he he