May 14, 2008

Sukaneka JMM

Ahad lepas 11 Mei 2008, opis papa ada buat sukaneka family..juga acara penutup sukan antara bahagian di Jab. Meteorologi Malaysia(JMM)..ni ada sedikit gambar hari sukaneka tu..
ni Adli tengah main golek tayar..hehe..dapat tempat kedua..hadiah tupperware..
ni plak mama dengan papa masuk acara bawak bola pingpong dalam sudu..hehe..mama dgn papa team lain2..belum mula lagi mama dengan papa dah gaduh..camner ni..papa dapat tempat pertama..group mama plak dapat tempat kedua..tu yg tak pueh hati tu..hehe..jgn marah pa gurau2 jer
thank you adik mama za sebab ambikkan gambar mama sekeluarga dengan camera canggih dia..

2 comments:

Anonymous said...

wow beshnyerr ada sukaneka jabatan..besar tu acara utk satu jabatan..buat kat maner tu? macam stadium jer..anak beranak la bolot hadiah ek..

HazlisaNoor said...

aah kat stadium MBPJ...penuh dah dapur dengan tupperware..hehe

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...