May 7, 2008

Lagi Cupcakes

Cuti hujung minggu lepas..mama try buat cupcakes lagi..ini sebab mama teruja tengok blog cupcake yg kawan sekerja mama si maria tunjuk jumaat petang tu..ni la hasil cupcake mama..kepada sue..ada penigkatan tak?..kepada aree dgn ann..nanti mama buat lain utk korang..sian tak sempat nak rasa yer..tu la cuti panjang sangat..balik kampung bertunang ker..hehe


tengokla si adli ni...dia suka sangat tapi dia tak sampai hati nak makan..dia nak buat perhiasan jer kot..hehe..
ps-utk adikku ijam..'tak percaya ke'

10 comments:

aree said...

Untung la ada mak mertua yang pandai buat cupcakes nie..Tgk gambo pun dah terliur, blum tgk depan2 lagi. Anyway, nice work mama ieja!.

Kalau nak idea design cupcakes tue tgk la blog bawah nie:
http://www.lea-oven.blogspot.com/

Siap bleh buat duit lg..eh he he.

HazlisaNoor said...

TQ Aree sbb sempat gak carikan address blog cupcake..

aree said...

Kak ieja jangan buat cupcakes lawa2 sangat tau. Takut tempat dia bukan dalam perut, dalam frame atas dinding plak..he he he
tapi rasanya kak ieja ni teliti n sempurna dalam kerja orangnye. Confirm cupcakes tue canggih manggih warni warni punya laa..

Happy Baking!!!

Bila salah satu nak land dalam perut sy nie??

jooy_ipoh said...

wakakaka..btoi ke ni??..kedai kek mana la yg dibelinya...

HazlisaNoor said...

ceh~ tengok...mama cakap dah sure adik mama tak percaya punya..
kena ambik gambar tengah buat cupcake plak lepas ni...

Sue said...

walah wei.. jeles betul la!
memang ada peningkatan, ketara banget!

ish.. oven dah lama beli, tapi lom boleh pakai lagi. tak sabar nih nak fight ngan kak ija. sue nak try buat cupcakes otromen, mesti Aisy suker... hehe

Sinaran Xxx! said...

ija terrornya..bila nak dapat rasa ni? wahh..bertambah seni lak dengan topping colourful dan bercorak2..leh buat bisnes la camni..hehe..

ainlaily said...

waaa tengok pun dah terliur...bile nak wat tuk org2 kat opis ni...hehehe

Anonymous said...

kak eija..asik tgk gmbr jerk...bile lak nak tgk live nih...nak gak merasa tgk live...

HazlisaNoor said...

camner akak nak bawakkan live sebab tak tau saper anonymous ni...