Feb 27, 2018

Swiss Garden Beach Resort Damai Laut

kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi jalan2 pekan Lumut, tapi area Damai Laut ni tak pernah pergi pun.Kalau Teluk Senangin tu pernah la lalu. Dalam banyak2 kawasan di Perak ni,
belah2 Segari, Pantai Remis belum pernah pergi lagi..tapi tak tau la kot masa kecik2 abah pernah bawak huhu tak ingat.
 
ini pemandangan dari balkoni bilik kami..mengadap laut, belah kiri
tu nampak pool patutnya tapi camera hp tak muat hihi

pool kat sini best..ala2 mcm taman tema..syok bukan main anak2 mama tu.. rasanya baru buat pool baru ni ,hujung tahun lepas rasanya.



tapi lepak pantai pun best ada macam2 benda bleh buat..
ada jet ski, ada kuda, ada atv, ada kolam kecik budak2 sauk ikan dll




tapi kat sini kedai makan jauh..so makan kat hotel je laa..
tapi malam tu kami terpaksa jugak keluar sebab nak mencari berus gigi dan ubat gigi tertinggal hihihi so terus gi makan la
alhamdulillah sedap makan kat kedai ni..betul2 depan dengan Uni KL harga pun murah berpatutan


No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...