Nov 27, 2017

Mama Menari?

Nak diceritakan berkenaan aktiviti terbaru yang mama ceburi..kelab kebudayaan pejabat huhuhu
jangan tak percaya hahaha memula kawan mama yang ajak..sebagai hiburan setelah penat bekerja kononnya stress kan asyik kerja yg sama je dah lebih 10thn.. so sajer2 la masuk then selected plak utk persembahan sempena majlis penutup sukan antara jabatan2 dalam selangor.




gambar utk kenangan ni, video ada tapi malu nak share.. yg kelakar org tak pernah makeup bila makeup dah macam tepuk gomak aka opera cina hahaha
org lain, umur 40 bertaubat ni idak..awk start menari plak dah adei...
dulu2 zaman sekolah memang kaki menari mama ni hihihi sejak tadika sampaila tingkatan 5 tiap2 hujung tahun sure masuk persembahan sekolah punya.. tapi bila dah kerja terus berhenti sebab takder geng kot hahaha..tetiba bila dah 17 tahun kerja ni buat hal balik pulak dah hahaha memain je ni just for fun bukan sepenuh masa, sesekali je buang tebiat

No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...