Dec 27, 2016

Projek Cuti Krismas-Sepupu bertunang dan The Kabin


Alkisah minggu2 terakhir cuti sekolah.. sepupu mama azie bertunang.. cantik orangnya huhu..

Suka gambar ni sepupu yang ambik.. si meema penakut orang..dia xsuka gi tempat yang ramai orang..asyik nak merap je la kerjanya..xboleh jauh skit

Kemudian,Esoknya lepas kenduri.. mama dan semua family abah gi bercuti ke Jeram, Kuala Selangor
Sementelah ijam bawak abah ke bsp utk attend kenduri bertunang tu so kami ambil kesempatan utk sambung cuti2
 Tu abah dah pandai buat peace bila bergambor hihi tapi peace nye ke bawah haha.. kelakar abah kiter

best jugak duk.sini kome..ada pool..tapi pantai yang kat belakang resort ni dah dibaik pulih..dah takder dah kedai makan me hailam yg sedap dulu tu..kwsn pantai jeram tu dah ditambak dan bnyk kedai2 baru buat
Kat sini ada snoker.. bilik mama paling besar ada 1queen 2double dacker.. boleh buat bbq jugak tau
ni kwsn sekitar D Kabin..eh mama xbgtau ye nama resort ni..hihi cantik tau buat dari kontena cuma bilik sempit la skit dah namapun kontena kan..


Gelagat si meema yg dah pandai nk main air..asyik marah bila kita nak bawak naik.. hai,meema dah cerdik

0 comments: