Jun 4, 2015

Ulangtahun kami ke 13

alhamdulillah.. moga kebahagian rumahtangga ini kekal selamanya dan diberkati Ilahi..
celebrate biasa2 je..rutin harian mama sebok dengan urusan adli tusyen..pastu papa pun bz study..
papa dah nak masuk kerja balik dah bulan julai ni..jadi bnyk benda nk kena buat..
kami gi cuti 2hari 1 malam kat melaka je.. jalan2..makan..lepak pool..tengong wayang..
best apa..relax je dgn suami dgn anak2.. :)

sampai melaka terus ke pantai klebang dulu, mencari coconut shake.. pusing2 tepi pantai tu tengok2 ada pertandingan memancing plak..kami tgk2 je..
ni la kedai coconut shake tu..punya panjang beratur tapi mujur tak lama sebab dah buat banyak,ambik je la bayar kan..kedainya tepi jalan besar so jem la area situ..takder plak dia buat drive thru kan..
sedap ke..ok la jugak.. tapi rasanya kat shah alam ni pun ada yg sama jugak rasanya kan..huhu..

pastu kami ke bandar melaka..nak checkin hotel tapi awal lagi..so lunch dulu kat restoran asam pedas selera kampung..itu yang paling dekat dengan hotel dan sedap..
pastu masuk bilik le..rehat..kemudian dah redup skit turun mandi pool.. ni part budak2 tak bleh sabar nak tunggu..dah ready salin baju.. pastu merengek..jomla..jomla.. huhuhu
 ni lobi hotel kami Hatten Hotel Melaka


malam plak kami makan ringan2 je kat mary brown sebab kami terus gi wayang di dataran pahlawan.. tengok citer avengers age of ultron.. hatten ni dekat je berdepan dataran pahlawan.. so kami gi tengok wayang jalan kaki je la.. ada jejantas kat tingkat3 hotel terus ke mall tu.

ni la kek anniversary kami.. dalam kreta dh kena ngap..kek puding pelangi
so camtula aktiviti seharian di melaka..besok pagi lepas breakfast mandi lagi then kul 11 kami checkout singgah makan asam pedas lagi pastu terus balik..isnin kerja maa..kena balik awal hihihi
sekian..santai..relax..bahagia je rasa..hihi

0 comments: