Apr 13, 2015

Singgah Cameron Sekejap

eh eh.. ni bila plak gi Cameron..mmm rasanya minggu yg selepas cuti sekolah tu kot..
gi kejap je..sbb nak cari strawberi,sayur,jagung,ubi dll huhuhu
teringin nak yg fresh kononnya
 
gi shopping kat pasar malam dan besoknya kat Kea Farm plak..itu aje

 singgah Bharat Tea sini sblm balik sbb nak makan sup cendawan..tapi takder rezki..sup dah abih

 
 turun lagi benti lunch kat Lata Iskandar pulak.. budak2 ni tengok je sbb takder bawak baju mandi..sian

pastu boy dua orang ni jamu mata kat kedai2 souvenir barangan orang asli..nak sumpit la..nak senapang kayu la..lastik la.. macam2 ada..
kami gi sini atas tujuan nak cari benda makan je..so duk semalam kat area pasar malam brincang tu
anak2 pun suka sini sbb malam sejuk.. lagi pengalaman baru untuk adik..

2 comments:

farwizah darwisha said...

Syoknya jala n ngn family kan..

Aisyah Ghazi said...

Bestnya jalan2. Rindu pulak zaman jalan2 masa anak kecik2 dulu. hehe. Anyway, free2 jemput ke blog i untuk info2 kekal fit and slim.

>>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<