Apr 13, 2015

Berkelah di Janda Baik

mulanya,hajat nak join jiran sebelah picnic kat janda baik ni aritu..tapi jadual free tak sama.. kebetulan sekolah adli kansel tusyen minggu lepas..ate..papa bagi hint je mama apa lagi..terus bangun masak sup ayam..konon nak makan2 berkelah..
 
 sebenarnya ni first time gi sini..lalu je tak pernah naik atas janda baik tu..syok tempat dia..sejuk je..adik makan roti sandwich..
terus cari port baik..kat riverside paling best kot..kata jiran i laa.. tapi sbb lmbt smpi around kul 1 jadi semua wakaf penuh.. so kami bentang tikar tepi tu je la..

air takder la jernih sgt sbb mlm td hujan.. tapi sejuk nyer fuh.. ok la tempat ni..best jugak.. bleh jadi port kami santai lps2 ni.. sebelum balik round2 kg janda baik ni..bnyk lagi tempat best cuma larat ke tak nak jalan masuk dalam je la kot..

papa goreng ayam dan ikan masin..family sebelah jeling je bau ikan masin huhuhu..jemput makan kak..hihi
next kalau ada rezki nak bermalam kat Saujana Janda Baik.. bawak abah n adik2.. in syaAllah

0 comments: