Sep 13, 2014

Aidilfitri 2014 1435H

baru berkesempatan nak update citer raya..raya dah lama habis dah pun..tiap2 minggu ada je hal..kenduri la open housela.. start minggu raya tu sampai la hari ni baru free..itupun sebab cik abang dah start kelas..kalau tak berjalan ajer hujung minggu ni raya pertama di ipoh.. tema purple hijo epal..hentam je la sbb last minit mama sarung baju thn lepas je huhu

 
hari raya tak cuti lama pun.. sebab takder orang jaga opis..mama terpaksa kerja huhuhu sedih jugak la sbb sian abah beraya kejap sangat..cuti dua hari je..rabu dah kerja balik
ni kenduri sepupu belah abah bertunang di penang ..dia buat kat hotel.. zaman sekarang bertunang pun kat hotel kau.. kiter2 dulu bertunang simple2 je.. zaman dah berubah hahaha
ni kat kuala kangsar balik dari kenduri bertunang sepupu di penang kami singgah sini sbb nak makan laksa kuala, feberet anak2 mama
dah besar rupanya anak2ku..
ni raya kedua kat umah kakak ipar

ni gambar masa raya.. opis buat makan2




 ni kawan sekolah datang beraya kat rumah
 ni pulak makcik yang dulu2 jaga anak2 mama masa kecik datang rumah..skang makcik dah duduk kat felda lurah bilut kat pahang

 ni plak yang gambar merah hitam ni semua masa dinner kat bukit merah laketown.. mama join pejabat punya familyday


 pastu minggu last raya mama buat kenduri sikit kat umah mama..kenduri kecik2 je dengan tahlil mak mama dan mak papa..pastu buat birthday fatin sekali

 

gambar last ni masa kenduri sepupu kawin kat felda jengka 19..
haa banyak sangat aktiviti setiap weekend kitaorang ni..
tapi sekarang dah kembali normal huhuhu papa dah masuk kelas balik..

0 comments: