Feb 21, 2012

Siapa Dia Sebelum Daku

Aku selalu memikirkannya
Siapa dia sebelum daku
Gadis kau puja hingga kecewa
Kini kau tak menyatakan

Aku pun jua sering bertanya
Siapa dia sebelum daku
Pria kau puja hingga merana
Kau merahsiakan dariku

( korus )
Sejak kau wujud dalam hidupku
Semuanya telah terpadam
Bak bayangan yang indah di malam purnama
Ditelan mentari pagi

Apa disentuh sejarah dulu
Hanya menyakit hati sendiri
Telah ditemukan kita berdua
Engkaulah sinar hidupku

( korus )
Sejak kau wujud dalam hidupku
Semuanya telah terpadam
Bak bayangan yang indah di malam purnama
Ditelan mentari pagi

Engkaulah sinar...
Engkaulah pelita...
Engkaulah sinar hidupku...

kami karaoke nyanyi lagu ni kat box Ole-ole Shah Alam..best sangat duet..boleh buat single ni huhuhu tapi tak jamin saper pun takmo beli..hahaha

3 comments:

Anonymous said...

Wah, boleh duet kat staff day nanti. Lagu no berapa?

Anonymous said...

lirik dia mcm ada something je tu ja

HazlisaNoor said...

boleh jer encik..lagu no 5 hehehe

corat coret hari raya hihihi macam biasa selalunya hari raya pertama mama sekeluarga akan beraya di Ipoh dulu sebab dua adik akan...