Feb 10, 2012

Nasi ketam Juru

masa balik dari bercuti di Penang aritu kami singgah makan tengahari kat Juru.. lama dah nak cari nasi ketam ni..ramai cakap sedap..keluar dari Penang exit Juru, pergi kanan jumpa M'Donald terus pergi kiri..pastu terus sampai jumpa first traffic light pergi kanan..terus lagi sampai hujung jalan jumpa simpang tiga..pergi kanan lagi dah jumpa kedai..dari simpang tiga tu dah nampak dah..kedai tu bawah rumah orang..

kalau tanya sedap..sedap lagi ketam sweet sour kat bagan lalang tu..tapi takderla tak sedap plak..rasa dia ok..dan yang best ketam dia fresh betul..manis rasa isi dia tu..lagi best kalau hubby yg tolong bukakkan kulit dia..kita mencekik ajer..huhuhu


0 comments: