Jun 9, 2010

i-City @ Shah Alam

rasanyer ramai yg dah pernah pergi ICT kat Shah Alam tu..kami pun pergi jugakla bulan lepas ker bulan 4 ek..dah lupa..lama dah..meramaikan jer..hehe..sajer bawak budak2 tengok lampu2 cantik tu..lepas2 ni khabarnya dah nak kena bayar yer..so sementara tengah free ni jom...
 
pergi pun dah pukul 10 malam..budak2 pun pakai baju tido jer..sampai sana tengok uish ramai rupanya..
sini paling best pergi time Tahun Baru Cina atau New Year..sbb ader pertunjukkan bunga api sekali..tapi tadi ader plak terdengar cerita misteri dari hasan..katanya ader org ambik gambar..tup tup ader perempuan rambut panjang plak nak posing sekali..hehehe..seram gak..betoi ker..
tapi memang menarik la deko lampu2 tu..jadi tempat tarikan plak kat shah alam ni..tempatnyer kat belakang unisel sekyen 7 tu jer..

5 comments:

MIZZOU said...

apa bende ICT tu...mall ke atau tapak pameran aje?

cengko said...

hajat di hati nak pegi lama dah, tapi xjadi2... hm... bila la agaknya nak sampai sana...

HazlisaNoor said...

i-city ni projek pembangunan..jual bangunan office, commercial complex..tempat ni nanti akan ada kemudahan komunikasi tercanggih,fast broadband,..nanti kat sini juga akan ditempatkan virtual office..smart school dan ntah apa2 lagi la..so nak attract pembeli..kat area situ ada diletak bnyk lampu2 hiasan yg menarik..refer sini http://i-city.my/malaysia/msc/index.html

idhas said...

dengarnye world cup ni RTM dan ICT akan jointventure pasang skrin besar kt sana..apa lagi peminat bola, jangan lepaskan peluang..datanglah beramai2..

Sinaran Xxx! said...

x penah sampai lak walau kira dekat gak ngan umah..open lagi ke ija..