Feb 17, 2010

Jodoh ketentuan Tuhan

Sabtu,13 februari 2010 kami ke kuantan memeriahkan majlis mak nu tersayang..Tahniah untuk mak nu..semoga berbahgia ke akhir hayat..amin..*oh yer..team kat felda sg pancing utara dah tau blog kiter yer..hehe..kira selama ni silent reader la yer....tp dtg kali ni tak sempat nak merasa sambal belacan maknu yg sedap amat tu..maklumla pengantin bz..yg ni mama dgn aisy dok posing atas tangga umah mak nu..kalau dah ke sini kami tak lepas dari mencari sata punya.satu lagi kepok lekor..sedapnyer..ni beli kat tanjung lumpurkepok lekor ni buat time tu jugak, gelek2 tolak masuk kuali..aisy didukung oleh asyu dia tak sabar tunggu kepok lekor dia siap..sambil tunggu sata dan kepok siap kiter pekena dulu air buah gelas besar..pueh minum..

8 comments:

MIZZOU said...

sedap nye keropok lekor...weekend ni nak gi cari ikan buat keropok lekor la...kalau jadi boleh cerita....kalau tak jadi diam2 aje...kah3

D.I.L.L.A said...

wauuu dgrnyer ke pulau tioman ekkk.. mana gambo2nyerr.. hr tu sori ler x leh singgah umah kami.. kami lak merayap ke KB de kenduri sepupu...

Selamat Pengantin Baru Maknu..
hehehe cam kenai jerrr..

ainlaily said...

waaa nampak sedap...makan panas2..huhuhu...

cengko said...

teringat 13/01/2000 dulu2... heheee

biar kalam berkata said...

sedapnyer minum air gelag beso...gi senyap2 plak tu...tak pe2...


pak atan

HazlisaNoor said...

en.syam,dah jadi dah pun kan kepok lekornyer tu..amacam rasa dia best?

k.dilla,tu la kalau tak bleh singgah umah baru kan..

laily,ko semua benda nampak sedap..

cengko,tarikh kawin ek

pak atan, bukan salah org..sani yg driver hehehe

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan halaman web Anda ke favorit saya. Saya suka membaca posting Anda. Terima kasih!

Anonymous said...

Saya sangat suka situs Anda. Excellent konten. Silakan lanjutkan posting cotent mendalam tersebut.