Jan 1, 2018

Disiniland Agrofarm Batu Kurau

Masa balik tepen aritu, sepupu diaorang bagitau yg semalam depa pi tgk haiwan kat disiniland batu kurau.. kami first time dengar tempat tu..
So sblm balik ipoh anak2 ajak gi tengok tempat tu..jalan nak masuk punyala adventure, sempit sampaikan nk selisih dengan motor pun tak boleh




Tapi bila dah masuk dalam, berbaloi jugak la datang sini..anak2 hepi sebab macam2 aktiviti ada..cuma tidak la macam zoo tu ni ladang ternakan so tiada haiwan yang ganaz hihi











Harga tiket masuk rm6 dewasa rm3 kanak2
Aktiviti lain macam atv,naik kuda,memanah dan memancing yg tu kena bayar lain.

No comments:

Ada 2 jemputan persembahan tarian untuk majlis aidilfitri tahun ni yg gmbr bawah ni utk SUK Selangor   Yang bawah ni plak ma...