Nov 26, 2016

Sabak Bernam

Banyak tujuan kami ke daerah sabak bernam ni.. orang kata jauh tapi kami ni setakat bsp-sabak, atau bsp-kkb dah biasa sbb slalu outstation kerja
Jumpa best friend nak ambik kain ela nak buat baju kakak fatin..fatin nk gi konvo tahun 6 di DePalma Hotel
Terlalu kat area pantai apa ntah kat sekinchan..cantik pulok kabin coca cola ni



Lepak pantai yang kat depan IPN tu.. syok je angin sepoi2.. ada org kg tengah cari remis..so anak2 mama pun tolong cari sama2

Sempat jugak anak2 belajar mancing.. kat parit je pun hihi jadi le intro

Kemudian ada sesi perkenalan dgn haiwan hihi.. meema takut lembuuu
Lalu kat hujung bagan nakhoda omar ni jumpa mcm2 binatang..bukan lembu je meema jumpa monkey..burung helang..bangau dan biawak besar 
Tapi semua tu xsempat nak snap gambar sbb mama pun penakut jugak..sama lari dgn meema..huhu


0 comments: