Sep 29, 2016

Cuti Seminggu AidilAdha

cuti raya haji aritu kami ambik cuti 3hari so dapat seminggu..kebetulan pulak cuti sekolah kan so balik ipoh tepen rehat2 teman abah je..dah lama tak cuti..fatin dah lepas upsr so baru bleh ambik cuti..kalau tak weekend dia tusyen
 
kiri kanan mama tu adik mak..rindu sangat kat mak....tu depan tu sepupu, mama ni ramai sepupu yang muda2..ramai yg kecik2 lagi sebab mak anak first so mama cucu first hihihi

macam biasa la..keluarga kecik je..time raya kami je la pun yg ada..ni suasana pagi lepas solat raya
ni pulak ziarah kawan sekolah kat kg bota kiri..lama sungguh tak gi bota..sejak lepas spm pindah ipoh
ni pulak sepupu belah abah..dia bertunang dengan orang johor..giler lama tak jumpa dia,ini first time bila dah besar2 ni..hahaha lama kan..
ini sebahagian daripada anak sedara mama belah papa di tepen
kalau gi tepen,petang2 syok jln2 taman tasik..
sambil nengok anak2 main2 lari2..sambil dating..huhuhu..cantik pemandangan taman ni

0 comments: