Nov 14, 2015

Konvo sambil nyelam minum air

Dua minggu selepas aisy operation. .kami gi johor. .nak meraikan konvo adik mama si ijam, mama ni malas nk sambung  belajo,ate tumpang sonok je la kat konvo orang hihihi
Anak2 mama je la yg memeriahkn suasana..kat mana pun deme ni la yg buat bising..tahniah la untuk ijam..siap dapat anugerah dekan lagi

Pastu alang2 dah berjalan ke johor tu mama bawak la anak2 syurga ni gi legoland, lama sangat dah nak pergi deme tu siap masing2 kumpul duit belanja sekolah untuk beli tiket masuk.
Family adik pun join jgk holiday ni

Pergi sini deme jugak la yg best.. mama cuma dpt tgk2 sbb kena jaga meema yg baru tiga bulan.. kang panas2 tu demam plak baby kan..
 Tapi adalah sgt disyorkan kalau ada budget lebih tu berbaloi menginap di hotel legoland sendiri sbb dia bagi extra tiket masuk tmn tema valid utk dua hari..tempat tu kan luas so kalau sehari xsempat nk main semua
lagi murah kalau beli tiket masa matta fair macam kami.
Pastu nak share lagi kami sempat merasa breakfast kacang pol kat food court bomba tu pastu try jugak sup gearbox kat zz sup tulang..dia punya mee rebus pun sedap jugak..makan makan sampai gemuk hahaha

2 comments:

gadiselatan said...

waahhh..bestnya...ann y org jb pon tak merasa lg makan2 nih..selalu blk jb suh ibu je masak...huhuhu...

HazlisaNoor said...

orang ada ibu mmg la..masakan ibu lagi best..buat apa mkn kat kedai ye tak..nnt akk gi sana lagi, akk singgah umah ann la mntk ibu masakkan hihihi

kami ambik kesempatan ikut papa gi ayer keroh on weekend..papa ada kerja kat MITC Melaka so kami ikut sekali lepak  di Amverton Heritage Re...