Mar 9, 2014

Pulau Langkawi

Minggu bila ke ek..mmm 15/2 kot minggu tu la kami gi Langkawi jalan2..tak cuti lama pun weekend je..ni pun sbb beli tiket airasia promo tambang murah..ter beli huhuhu

Cable Car


giler gayat naik benda ni.. time nak smpi tu kan dia gegar2 skit..seriau jugak la
 Kampung Mahsuri
sajer bawak anak2 kenal sejarah..hihihi..tapi kampung ni mmg cantik..dok berangan dengan papa sambil makan laksa..kalau la kita ada tanah boleh buat macam kampung ni..damai je rasa..dah tua2 cari kampung anak2 balik raya meriah nyer..hehehe berangan kat kampung orang..tak boleh blah



ni pehal main cak cak plak ni..jangan perasan mahsuri sangat boleh tak mama oi
 Pantai Kok
Pantai Tengah
 Pantai Tanjung Rhu
antara pantai2 yg kami sempat pergi..maklumla trip weekend je kan..takderla nak ambik pakej island hopping bagai..


 Underwater World







tapi dlm banyak2 acara..hehehe acara konon, shopping la yg paling best sekali.. sampaikan sejam sebelum naik flight pun sempat lagi sambar periuk kat kedai tepi jalan hehehe TQ Laling

0 comments: