Dec 11, 2013

Warung Bunian

mama tau pasal warung ni dari kawan mama di daerah.. nampak macam best je.. so kami pun mencuba..sedap jgkla masakan dia..lauk kampung.. tapi u all nak pergi diingatkan kena booking..masa mama gi tu tgk ada yg terpaksa balik sbb tak booking.. sini masak tak banyak.. menu tak boleh pilih..air je boleh pilih..
ni menu gps utk warung ni 2.908737, 101.727188 menu sini bertukar-tukar.. diaorang yg akan tentukan selalunya kalau hari ni udang galah,besok pulak ketam.. harga sorang rm14 termasuk air.
macam mama bawak budak2 so mama byr utk 4org je share la kan..sorang dewasa utk 2org kanak2
sebenarnya warung ni takder nama pun..bukan la nama dia restoran bunian..tapi walau takder nama orang tetap datang berduyun tu yang digelar bunian tu kot.. hehehe
tapi suasana dalam kampung kat warung ni memang best..kalau musim buah..rambutan dijual rm5 seikat kat sini

0 comments: