Oct 15, 2012

Konvo Aisy

 Hari sabtu 13 oktober 2012 yg lalu(birthday mama) adalah merupakan hari konvokesyen anak mama yg no 3.. si Aisy..alaa..konvo tadika 6 tahun..hehe..next year masuk darjah 1 dah..sama sekolah dengan abang dan kakak dia..
tak sangka pulak budak yg kuat menyakat kat rumah ni dapat first place in exam.. sebelum tu duk tanya dia..periksa dpt no berapa Aisy..dia jawab ntah..sampaikan bila turun pentas mama tanya..haa, ni hadiah utk apa ni Aisy..dia jawab ntah! huhuhu
tu dia..best student for Taska Al Ikhlas Cambridge Seksyen 13..alaa..baru tadika kan..moga2 lebih cemerlang bila dah sekolah nanti ye..dan paling penting jadi anak yg soleh..aminn..
diaorang ni ada buat persembahan pakai baju ambition..boleh tak Aisy pilih to be a soldier..huhuhu boleh la tuu..layan kan je laa..tu kawan dia nak jadi fireman..hehe

0 comments: