Nov 27, 2016

Cuti ke Cherating dan Terengganu

Cuti singkat, curi2 masa lepas je ambik result upsr kakak terus ke cherating..anak2 ponteng jumaat dgn isnin huhu sebenarnya lepas dah cuti sekolah nanti papa bz outstation sana sini tu yg kami celah pi bercuti awal

Malam first di Holiday villa Cherating
Best tempat ni walaupun hotel lama tapi sempoi je la untuk kami yg anak2 havoc ni takder la segan sgt kalau terjerit2 hihi
Ada private pantai jugak.

Hari ke dua kami ke pulau duyong marina terengganu..beso tempat ni rupanya




Last night kami bermalam kat Sutra Beach resort..sini pemandangan best tp bilik biasa je hotel lama jugak..ok lagi bilik yg kat cherating tu.. tapi pool cantik n ada pantai


Aktiviti kami kat sini xder apa pun..makan mandi makan mandi..hihihi..memang rehat sahaja

1 comments:

lokman amirul said...

Best klu bercuti di terengganu