Feb 7, 2012

Percutian di Bayview Hotel Batu Feringgi Penang

Cuti panjang sempena maulidul rasul dan thaipusam kami bercuti ke Penang dengan mak abah dan adik mama ijam.. first time pergi hotel ni.. sungguh selesa.. ini permandangan dari balkoni bilik kami.. si Aisy tak sabar nak mandi kolam.. padahal rumah kami pun ada kolam..

mama nak pose macam mak datin konon tapi tak kena gaya la pulak..huhuhu
budak2 kalau dapat main air sungguh tak dapat disangsikan keseronokan mereka..si kecil afif pun dah pandai.. takmo naik salin baju dah..siap terjun sendiri dalam kolam tu..uish berani dia, berapa kali dah tenggelam,masih tak serik..
tu dia di kejauhan sayup2 papa mencuba parasailing..memang mengujakan..papa kata best sangat!
ni gambar masa dah nak turun..nasib baik tak timpa kepala orang kat tepi pantai tu..hehehe
tu dia save landing..cayalah papa..memang berani, first time mencuba parasailing ni macam dah biasa ajer..
anak2 tak cukup dengan kolam..gi mandi kat pantai pulak..sampai kecut2..
ni papa dengan adli nak mencuba naik jetski plak..teruja adli..anak papa yg lasak dan berani..
tu dia merempit di kejauhan..melompat2 jetski sebab terlalu laju papa bawak..siap corner nasib adli tak cicir..


4 comments:

MIZZOU said...

hebat abg sani kita tu....maklum la darah muda lagi...macam saya ni dah darah tua...tak berani loohhhh

HazlisaNoor said...

darah muda ke tua ke asal tak darah tinggi sudah..eh,tapi bukan ke en syam hebat ke dulu2..aktif aperrr..

backhand said...

aik bang... dah tua ke.. gaya macam baru nak masuk 42 tahun je bulan depan... hahahaha.. muda lagi tuu.. ramai peminat lagi tu... huhuhu...

MIZZOU said...

apa pulak...43 la. Uban dah makin banyak...tu tanda2 dah makin tua la

Reunion pptm daerah dan xpptm

bertempat di Taman Wetland Putrajaya kami mengadakan bbq makan2 borak2 main2 hahaha kat sini tempat bbq disediakan so takpayah bawak cuma...